Kdo smo

O nas

Podjetje GEPETEH deluje z namenom nuditi svojim naročnikom celovite tehnološke rešitve pri novogradnjah, adaptacijah in obnovi profesionalnih kuhinj ter pralnic. V kategoriji kuhinj ter ostali gastronomiji naročniku svetujemo, projektiramo, nadzorujemo ter na željo stranke pripeljemo projekt do realizacije ter same izvedbe.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja tehnološkega projektiranja in uvajanja novih tehnologij na trgu, vam izdelamo postavitev tehnološkega procesa, izberemo ustrezno tehnološko opremo (glede na potrebe ter zahteve naročnika) in podrobno tehnično specifikacijo za profesionalne kuhinje v Osnovnih šolah, Vrtcih, Domovih za starejše, Restavracijah, Hotelih, Gostilnah, Slaščičarnah, Pivnicah, Mesnicah, Trgovinskih obratih, Barih in Kavarnah. Prav tako v sklopu tehnologije uredimo in projektiramo Pralnice. Izdelava tehnoloških projektov za profesionalne kuhinje v objektih, planinskih kočah ali v premičnih (kontejnerskih) objektih.

Grafična oblika tehnološke opreme je zasnovana v 2D obliki, skupaj z vsemi mikrolokacijami ter opisanimi močmi in premeri priključkov. Glede na slovenski in tudi svetovni trend, pa izdelamo grafično obliko tehnologije tudi v 3D načinu, ki je vedno bolj priljubljena pri naročnikih in investitorjih

Poleg izdelave tehnoloških projektov vam lahko, z lastnimi in zunanjimi sodelavci, izdelamo načrt arhitekture, prezračevanja, elektro instalacij, strojnih instalacij, hladilne tehnike in notranje opreme.

Podjetje strmi k temu ter zagotavlja, da so vsi načrti tehnologije izdelani ter zasnovani skladno z veljavno zadnjo zakonodajo, zadnjimi smernicami in novimi produkti na tržišču ter upoštevanimi smernicami Haccp zakonodaje, zato imamo v podjetju tudi Pooblaščenega inženirja tehnološke stroke ter člana Inženirske zbornice Slovenije, vodenega pod Identifikacijsko številko IZS PI T-0802.