Svetovanje in pregled gostinske opreme

GOSTINSKA OPREMA

Nudimo vam celoviti pregled ter funkcionalnost kuhinjske opreme ter pralnice, obenem prisluhnemo željam naročnika, svetujemo in podrobno preučimo celotni projekt tehnologije ter optimiziramo delovne pogoje na že obstoječi kuhinjski ali gostinski opremi oziroma na določenih oddelkih.

  1. Analiza potreb: Temeljita analiza potreb naročnika in zahtev projekta je ključna. Razumeti moramo vrsto storitev, ki jih ponujate, ter kako razporediti delovni prostor za najboljšo učinkovitost.

  2. Postavitev opreme: Razporeditev kuhinjske opreme in tehnoloških naprav je ključna za nemoteno delovanje. Postavitev mora omogočati logičen tok dela in zmanjševati nepotrebne premike.

  3. Ergonomija: Skrbimo za ergonomsko postavitev opreme, ki omogoča udobno delo zaposlenih ter zmanjšuje možnost poškodb ali utrujenosti.

  4. Izbor opreme: Priporočamo kakovostno in primerno opremo za vaše potrebe. To vključuje pečice, hladilnike, naprave za pripravo hrane in druge specializirane naprave.

  5. Tehnične specifikacije: Pripravimo natančne tehnične specifikacije za vsako opremo, vključno z električnimi in vodovodnimi priključki ter drugimi tehničnimi zahtevami.

  6. Opravljamo testiranje: Po postavitvi opreme opravimo testiranje, da zagotovimo, da vse deluje pravilno in učinkovito.

Celosten pristop k projektiranju tehnološke opreme zagotavlja, da so vaše kuhinje optimalno pripravljene za učinkovito in uspešno delovanje.